Kommenteeri

Hea toiduvalikuga igihigi nulli ja aju korda

Tead kui ma räägin otse, siis meil oleks vaja ühiskonnana teha elustiili muutust. Spagetid, krõpsud ja saiad vahetada välja. Lõpetada okse tootmine, et haiseda. Jah, värske söömine vähendab keha haisu / minult üks päev küsiti, mis deodoranti ma kasutan ja ma hakkasin mõtlema.
Ma ei ole äkki 10 aastat kasutanud! Meil küll käib kodus igapäevaselt DoTerra õlipihustaja, aga seda on märgata kui vahest söön midagi muud kui värsket, siis ma hakkan higistama ja haisema.

Öised märjad unenäod kui ärkad higisena üles. Ei, kehal on kõik hästi. Ta lihtsalt puhastab end väga ruttu ära standard režiimile.

Ma kuulen uuringutest, et noorte depressioon kasvab ja transrasvade, nutitelefonide ja anti-sotsiaalsuse ilmingud tõusevad. Las nad söövad 50% rohkem värsket ja annate nende ajule eelise hävitada tulevas konkurentsis oma vastased ära, sest nad on lihtsalt paremad probleemide lahendajad.

Aga lõpuks on meil iseend vaja aidata, et saaksime virguda keskpärasusest. Jah, keskpärane on igav, kuid iga inimene on eriline ja vahest ei jõua abi abivajajani.

Mul on ükskõik, mis elustiili muutuse inimene peab tegema, vaid mulle on oluline, et ta teeks seda oma tervise nimel. Võid süüa ketol palju liha, käia metsas jahtipidamas, süüa toortoitu, mind huvitab ainult see, et meie elustiil suunaks meid elama ja leidma elus kirge.

Mis ma ütlesin, et mind huvitab kui info jõuab abivajajani. Seega jaga seda postitust või liitu meie Söö 50% rohkem värsket grupiga.

Liitu meie Toortoitumise Meistriklassiga: SIIT

Meil on grupp Söö 50% rohkem värsket: SIIN

Telli omale helirännak: SIIT

Lisa kommentaar

Email again:
google-site-verification=uuGweYWcEfmLWamjDJwAMm46Ov05FcqlfeFgsxm55vs