Aga ma räägin kõrvalnähtudest, mis kaasnesid selle salapärase asjaga. Nimelt leidsin uue hingamise kohas, kus olin selle kaotanud. Täna öösel põles mu parem põsk vabanemise valust ja käisin püramiidis sambaid paika nihutamas.


Uni lõppes küll Muumia filmi sarnase süžeega, aga valu läks kaduma. Kuulasin just Tiit Trofimovi ja Kristiina Raie vestlust. Soovitan kuulata. Seal Tiit jagas ühte sarnast põlemise tunne kui südame kanal avaneb.

Ei, ma ei ole nüüd armastust täis olend, vaid olen vaimustunud sellest, kuidas viimased helirännakud on olnud täismajad. Ja see kõik on seotud südame mõju laiendamisega atmosfääri. Mul on selline tunne, et kui leida teenimise energia ühiskonna ees, siis alles tekib võime teenida oma peret.

Varem arvasin, et kõik algab perest ja nüüd nagu tajuksin, et mees toobki kaugustest kvaliteedi kodusepinnase teenimiseks.

Te ei pea eelmisest lausest aru saama. Aga see, kes usinasti on lugenud neid kirjutisi, on ehk mõistnud, et olen käinud läbi hingepimedat ööd. Näiliselt on kõik hästi, aga kui kohuse murekoorem surub, siis hing nutab ja lõpuks kui saabub kevad. Ohkab hingeke kergendusest.

Kuigi ma alles olen võrsumas pimedusest, siis on mingi tundeline kvaliteet muutunud. Ja rohkem ma ei jaga kuna see asi vajab veel ankurdamist oma ilmatus sügavuses.


Liitu meie Toortoitumise Meistriklassiga: SIIT

Meil on grupp Söö 50% rohkem värsket: SIIN

Telli omale helirännak: SIIT

Lisaks viisime asja inglise keelde Skool platvormile: SIIN

LISAKS UURIN: On siin huvilisi, kes sooviksid avastada Laulasmaal korra kuus ülemhelide ja hääletöö maailma? Teeksin selle täiesti tasuta nö annetuste põhjal. 😉